New Music Review #2

Ето и кои албуми със сигурност няма да пропуснем да чуем през тази седмица. Започваме с дебютния албум на пънкарите от Лос Анджелис – Fidlar. Едноименният им дебют съдържа 14 трака, някой от които вече познати и появявали се в някое от трите EP-та, които бандата издаде през 2012.

fidlar

Toro Y Moi издава своя трети студиен албум през тази седмица. Той се казва Anything In Return и излиза през лейбъла Carpark. Съдейки по първите два сингъла So Many Details и Say That (които са придружени и със страхотни клипове) новият проект на Chaz Bundick отново ще ни изненада с интересна смесица от стилове и влияния.

Toro-y-Moi-Anything-In-Return

Ще отбележим и излизането на втория албум на американското инди рок дуо Foxygen. Той носи амбициозното заглавие We Are The 21st Century Ambassadors Of Peace & Magic. Албумът се появява само шест месеца след дебюта на момчетата, които очевидно са в доста продуктивно настроение.

foxygen

Седмицата бележи и излизането на третия студиен албум на Ra Ra Riot. Той е и техен първи след напускането на челистката Александра Лоун. Заглавието на албума е Beta Love и според групата бележи сериозен завой в музикално отношение, като в него се усеща повече синтпоп звучене.

Ra-Ra-Riot-Beta-Love

Утре на пазара ще се появи и дебютното издание на шведско-австралийската електропоп група Kate Boy. В него можете да намерите страхотния им първи сингъл Northern Lights, за който вече сме писали на нашия сайт, в допълнение с два негови ремикса от Taken By Trees и Superhumanoids.

kate-boyВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *