Indioteque: A 2010 Retrospective – > 16.12.2010

През 2010-та направихме няколко важни стъпки, за да приближим Indioteque до начина, по който изглежда в мечтите ни. А той все повече се избистря.

В началото на годината представихме indioteque.com, който събира все по-разнообразен вид информация и се надяваме, че сайта ще продължи да се разраства като съдържание, включително с ваше съдействие.

Годината беше специална за нас и защото реализирахме една наша амбиция, за която си говорихме още преди да решим къде да пускаме или как да се казваме. Концертната ни дейност започна от импулсивна идея. Тя се превърна в първотото посещение на младата сръбска група Repetitor, които малко по-късно бяха на главната сцена на EXIT. Немската българско-английска група Jude The Obscure бяха второто приключение, в което се впуснахме, а най-амбициозното се случи неотдавна – първият концерт на Bernays Propaganda в София. В тези събития ви представихме и заслужаващите по-голямо внимание български групи The Barbarones, Macrophone и Davvid Project.

Освен месечните партита в Три Уши, Indioteque стъпи в Twins, Строежа, RBF, Бара, случиха се отделни изяви на членовете на проекта в Sofia Live Club, Backstage и Thin Red Line.

Следващото ни парти в Три Уши ще бъде на 16-ти декември, като с него не само ще затворим една страница и ще отворим друга, но и ще отбележим какво музиката ни предложи през тези 12 месеца. Ще акцентираме върху новите издания на Arcade Fire, Interpol, The National и много други, които ни зарадваха с незабравими албуми и концерти.

А и все пак Indioteque винаги е бил на първо място посветен на настоящето.

Начало: 21:30 ч.

Вход: 3 лв.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *