Двама ще спечелят билети за No Joy на концерта на Keira Is You тази вечер

Тази вечер полската пост-рок/даркуейв група Keira Is You ще се завърне в България по покана на ‘Аларма’ с концерт в кино „Влайкова“ от 21 ч., а на него ще представи новия си албум Last Row Needs Heroes, издаден от британския лейбъл Edils Records.

keiraНа тазвечершното събитие двама от публиката ще имат възможността да спечелят билет за следващият съвместен концерт, по който ‘Аларма’ и Indioteque работят – гостуването на No Joy от Канада и Demek от Македония на 22 ноември.

А сега малко за героите на вечерта. Цветан Цветанов от ‘Аларма’ описва Last Row Needs Heroes като ‘“поне два пъти и половина по-зрял от досегашните два и се доближава като аранжимент и звучене до късните Anathema.“ И наистина, в песните от новия проект не е толкова лесно да усетиш докъде се простират възможностите на Keira Is You, особено в песни като Dis, Wait Dale, O’Brien и Ashtray & The Beat of His Heart. Може да прецените дали това е така, като го чуете в Bandcamp.

Ще подгряват ‘Жълти стъкла’ от Варна, билетът струва само 7 лв., а афтър партито е в ‘Нов Берлин’.

Може да видите Keira Is You  и на 16 ноември в Русе на сцената на Max Club.

И за финал един интересен детайл: в състава на групата за актуалното им европейско турне е Мартин Сандстрьом от шведската пост-рок група Jeniferever, които гостуваха по покана на ‘Аларма’ и Indioteque през 2011 г.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *