Best Videos Of The Week #2

Този петък селекцията ни с видео клипове стартира с много танци. Напоследък често се натъкваме на фронтмени на групи които обичат да показват на широката публика своите танцувални умения. Това прави и Дънкан Уолс, вокалист на британската банда Dutch Uncles във видеото към Flexxin. Това е втори сингъл от техния последен албум Out of Touch in the Wild, който се появи на пазара през тази седмица.

През тази седмица се появи и ново видео от Santigold. То е към песента Girls, която е включена е едноимения сериал на HBO. Времето в което излиза видеото не е никак случайно. През последната седмица се появи официалния саундтрак на сериала ( включващ и песни на Belle & Sebastian, Robyn, Fleet Foxes, Icona Pop и други ), създадетелката му спечели два Златни Глобуса за работата си, а в понеделник стартира и втория сезон на Girls.

Ново видео от англо-японската група Bo Ningen. Трака носи името Nichijyou и е с участието на вокала на женската пост-пънк банда Savages – Jehnny Beth. Сингъла излиза през Stolen Recordings, а от скоро вече имаме и официално потвърждение че дебютния албум на Savages ще се появи на пазара през пролетта.

Австралийския продуцент Flume беше едно от най-споменаваните имена в края на миналата година. Неговият дебютен албум ще бъде преиздаден февруари през лейбъла Transgressive Records, а като добавим и неговият европейски тур, който продължава и в момента, имаме всички предпоставки за появата на ново видео. То е към трака Left Alone и включва вокалите на Chet Faker.

И за финал видео от едно чисто ново британско дуо. Става дума за Thumpers и техният дебютен сингъл Dancing’s Done. Той ще се появи на пазара на 4 февруари на винил през paradYse Records и на касетка през Kissability.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *