New Music Review #1

Стартираме още една регулярна рублика на сайта ни. Всеки понеделник ще ви представяме най-добрите и очаквани издания, които излизат през седмицата. За тази седмица сме подбрали пет албума, които според нас не трябва да пропускате да чуете.

Стартираме с новия албум на ирландската банда Villagers. Awayland излиза през Domino Records и още първите ревюта подсказват, че албумът има големи шансове поне да повтори успеха на своя предшественик.

Приключва и голямото чакане за новия албум на Everything Everything. След излизането на първия сингъл от него Cough Cough, стана ясно, че момчетата от Манчестър се целят нависоко и затова със сигурност е помогнал и продуцентът на албума Dave Costen с когото групата работи и по своя дебютен албум. Arc съдържа 13 трака и излиза през Sony RCA.

След като през юли напусна Girls ( група, която до голяма степен се въртеше около него ) Christopher Owens обяви че ще продължи да записва музика вече като солов артист. Без да губи много време той вече е готов и със своя дебютен албум. Той се казва Lysandre и е продуциран от същия човек, който работи и по последния на Girls. Ето и как самият автор описва албума: “ a coming of age story, a road trip story, a love story „.

Dutch Uncles продължават традицията да пускат албум на всеки две години. Третото LP на групата се казва Out Of Touch In The Wild и се появява на пазара от лейбъла Memphis Industries.

Тази седмица бележи и излизането на тринадесетия албум на инди рок ветераните Yo La Tengo. Fade излиза през лейбъла Matador, съдържа 10 трака и е продуциран от Roger Moutenot.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *