Best Videos Of The Week #2

Стартираме обзора с новината на седмицата. David Bowie отпразнува рождения си ден, анонсирайки нов албум, негов тридесети поред. Той носи името The Next Day, като първият сингъл от него вече си има видео и се казва Where Are We Now?

През седмицата се появи и ново видео от британското трио Esben And The Witch. То е към трака Despair, част от техният нов албум Wash The Sins Not Only The Face. Повече за него и за всичко около групата ще разбете от самите тях в специално интервю за Indioteque.com което ще се появи на сайта ни другата седмица.

Британската поп сензация Charli XCX пусна видео към новия си сингъл You (Ha Ha Ha). Трака е базиран на семпъла от You на Gold Panda, а видеото към него е режисирано от Райън Андрюс.

Нов клип и от How To Destroy Angels. Той е към песента The Loop Closes от An Omen EP. Техният нов албум Welcome Oblivion трябва да се появи на пазара на 5 март.

И за финал поредното видео от едноимения дебют на Django Django. Този път видеото е към песента Hand Of Man и е режисирано от носителя на BAFTA – Джон Маклийн.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *