Indioteque търси:

Една от целите на проекта винаги е била не само да обединява хората, които обичат по-нестандартната страна на днешната музика, но и да се говори за нея, да се слуша, да достига до все повече хора, защото в България се случват много ценни неща, които остават неизвестни за аудиторията им. И дойде моментът да направим още една крачка в тази посока.

Търсим хора, които искат да пишат за любимата си музика и да я споделят със света – статии, впечатления от албуми, репортажи и снимки от концерти, фестивали, всичко, което ви е заинтригувало в сферата на алтернативните, инди, електро-поп/рок жанрове.

Няма значение колко неизвестна или твърде известна е групата, за която имате желание да говорите, в коя точка от света се е провело събитието или колко ъндърграунд е. Няма значение на колко сте години и колко музика сте слушали досега, нито какъв опит имате в писането, снимането или провеждането на интервюта.

Откакто сайтът съществува сме имали много гост-автори, но ни се иска ентусиазмът към споделяне и обсъждане да бъде постоянен и развиващ се. Може би в този дигитализиран свят подобни инициативи са най-близкото до това да започнеш фензин с оскъдни средства, да разкажеш да приятелите си за новият албум, който си купил, да събереш около себе си хора, които усещат духa на времето чрез музиката.

Въпреки че ние решаваме кои текстове ще публикуваме на сайта, смятаме да сме максимално отворени към тематиките им и стила, в който се написани.

Ще се радваме да прочетем материалите и идеите ви на indiots (at) indioteque.com :)Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *