Best Videos Of The Week #7

Започваме обзора на най-добрите клипове през седмицата с новото видео на Disclosure, което е към страхотната им колаборация с AlunaGeorgeWhite Noise. Песента може да се окаже големият пробив и на двата проекта, които трябва да издадат своите дебютни албуми през годината. И докато при AlunaGeorge вече е ясно че албумът ще се казва Body Music и ще излезе през юни, то Disclosure продължават да пазят в тайна информацията за техния дебют. А дотогава и двата електронни проекта ще могат да се похвалят с второто място на White Noise в сингълс чарта на Обединеното кралство.

Новото видео на DIIV както и много други напоследък е заснето във VHS стил. Клипът към Wait е до голяма степен семейна работа, заснет от приятелката на барабаниста на групата Sandy Kim, с участието на приятелката на вокалиста (която е Sky Ferreira между другото) и с включвания от един куп близки до групата приятели. Песента е част от дебютният албум на групата Oshin, който излезе през миналата година.

Седмица след като Haim пуснаха аудиото към новия си сингъл Falling, вече можем да се насладим и на видеото към него. И докато популярността на Haim нараства паралелно с очакванията към техният дебютен албум, ние ще се задоволим с Falling EP, което излиза на 1 април.

CYMBALS като цяло не са нова група и дори имат дебютен албум, който излезе през 2011 година. Със сигурност ако досега бандата се е лутала в различни стилове в търсене на перфектният за тях звук – то тя го е открила. Техният първи сингъл за 2013 – The Natural World е точно тази комбинация от енергия, поп, китари, електроника и за капак много танци във видеото към клипа.

Английското електронно дуо Bondax стартира още през 2010 година, като проект на Джордж Таунсенд, който се занимава основно с ремиксиране на тракове. Когато към него се присъединява Адам Кей, който може да свири на различни инструменти, двамата решават да започнат да правят и своя продукция. Нещата се развиват бързо и Bondax намира своят уникален звук, смесващ геридж, хаус и хип-хоп. Кулминацията на това виждаме в страхотният им нов сингъл Gold.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *