Best Videos Of The Week #4

Доста клипове излязоха през седмицата, което никак не ни улесни в избора ни на топ клиповете за седмицата. Но все пак ето пет предложения, които селектирахме за вас.

Началото даваме с видеото/кратък филм към Full of Fire на The Knife. Това е техен първи от сингъл от предстоящия им албум Shaking The Habitual, който излиза на пазара на 1 април. Видеото е режисирано от Марит Йостберг, която се занимава с правене на феминистко порно, като в клипа макар и за кратко се включва и самото дуо. Европейския тур на The Knife очаквано вече е разпродаден, но Карин и Олоф ще свирят и на няколко фестивала през лятото, където ще можете да ги видите.


Вчера се появи и първият сингъл, а респективно и видео от новия албум на Depeche Mode, който носи името Delta Machine и излиза на 26 март. Видеото към Heaven е режисирано от Тимъти Сакенти, а вие не забравяйте че Depeche Mode ще посетят и България като част от турнето в подкрепа на новия албум на 12 май на стадион Локомотив.

Grizzly Bear пуснаха през седмицата видео към песента gun-shy. То е режисирано от Крис Мойс и в него ще можете да видите дисекция на всякакъв биологичен материал събран от членовете на групата. За някои зрители видеото е  леко отблъскващо, за самата банда е рядък поглед върху това как изглежда креативната енергия на молекулярно ниво.

Още едно видео, което утвърждава традицията напоследък видео клиповете да се превръщат в кратки филми. Това е третото видео на Tame Impala от последният им албум Lonerism, което е режисирано от Дейвид Уилсън и е ко-продуцирано от Urban Outfitters и австралийския лейбъл на групата Modular People.

И за финал първото видео, което лондонската банда Daughter издава за цялото си съществуване до момента. То е към Still, песен от предстоящият им дебютен албум If You Leave, който ще се появи на пазара на 18 март през лейбъла 4AD.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *