Най-доброто от сцената на бивша Югославия през 2022 година

Още една традиция, която запазваме и през тази година е нашият плейлист с най-доброто (или поне според Явор) от сцената на бивша Югославия през годината. И тази година не се ограничаваме в стилове и смятаме, че всеки може да намери нещо за себе си в този плейлист, който пък за удобство освен в spotify, дублираме и в youtube. И точно заради това разнообразие не сме се и занимавали да подреждаме песните в плейлиста, затова смело натискайте shuffle и бъдете любопитни.

Сред артистите в плейлиста можете да откриете поп музика от tam, Bad Daughter и Dzipsii, хип-хоп от Vojko V, Spejs Noksi и fuckno bebe, електропоп от Francis K.A., Anja Stark и Dolores, модерните трубадури Fran Vasilic и Niko NIkolic. Добавяме впечетляващото завръщане на Lira Vega, идвалите тази година у нас Rush to Relax и Sajzerbiterlemon, както и новите ни открития Tihi Talas от Сърбия и Vagina Corporation от съседна Македония. И още куп познати (ако следите този плейлист през годините) и непознати групи и артисти.

П.С. Ако харесате някой от артистите не се притеснявайте и да им го кажете в някоя от социалните мрежи. Повечето артисти тепърва прохождат на музикалната сцена и със сигурност ще се зарадват (и може би изненадат, че сте от България) на всякаква обратна връзка.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *