Весели празници от Indioteque!

По случай Коледа и Нова Година решихме да ви подарим нещо :)

Първият ни подарък е песен с послание, което без да има нещо общо специално с празниците, е достатъчно универсално, за да си го пожелаем и сега. Това е Live To Love, част от новия албум на шведската синт-поп група Lowe. Той ще носи заглавието Evolver, а турнето към него ще включи цели три концерта в България през 2011-та – София (18.02, Три Уши), Пловдив (19.02, Петното) и Варна (20.02, Алиби). Триото беше в страната и през есента на 2009-та, когато превзе Sofia Live Club и Lebowski. Evolver ще бъде третият албум на Lowe, цитиращи като влияния Depeche Mode, Keane и New Order.

Вторият ни малък подарък към вас са концептуалните визуализации към дебютния албум на Macrophone. Contact For a Contract излезе в края на годината, но спокойно може да го наречем едно от най-добрите издания не само за 2010-та в България, но от много време насам. Албумът може да се купи дигитално от Itunes и Amazon, и да се изслуша на http://macrophone.bandcamp.com/ Напомняме, че песента Numbers е качена на сайта ни за свободен даунлоуд.

Macrophone са и обвързани с някои от най-хубавите моменти за нас през тази година – те излязоха на сцената на Строежа преди Bernays Propaganda от Македония, които поканихме през есента. Автор на визуализациите е вокалистът Алан Абдала, с когото участвахме в ефира на БНР (Аларма) покрай събитието.

Весели празници и Честита Нова Година,

IndiotequeВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *