Indioteque @ Радио Бинар

Днес на бял свят се появи новият проект на Българското национално радио – Радио Бинар. Проект, който има за цел да представи едно по-модерно и по-разчупено лице на националната медия. Радио Бинар ще предостави на своите слушатели шест музикални канала, които имат различна музикална тематика както и видео съдържание, където те ще могат да виждат какво се случва в студиото на радиото. В подкаст секцията ще можете да чуете всички авторски предавания в удобно за вас време, както и да чуете и продукция от останалите национални и регионални програми на БНР.

Indioteque ще има своите два часа всяка сряда и ще се излъчва по инди канала на радиото. Освен много нова музика, в предаването ще има интервюта, информация за предстоящи музикални събития у нас и по света, както и новини от света на музиката. Нашето предаване ще стартира в края на август, като дотогава ви препоръчваме да слушате инди канала на радиото, където музиката е подбрана от Илиян Ружин, който познавате от предаването Фалшименто на Радио София.

Сайтът на радиото е вече онлайн и можете да разгледате кои са авторските предавания в програмата на радиото, както и да слушате музика. Тази вечер е и откриващото парти на радиото, което ще се проведе в градинката пред Първо студио на БНР от 18:30 часа с музиката на Space Dub Jammers и артинсталация на Виктор Георгиев.

Полезни линкове:

Инди канал на Радио Бинар

Радио Бинар

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *