Best Videos Of The Week #9

Много нови клипове имаше през тази седмицата и да се изберат само пет от тях беше доста трудна задача. Но ето какво ни грабна вниманието през последните дни. Стартираме с ново видео от The Knife, които както знаете вече са готови със своят нов албум Shaking The Habitual. Той се очаква да излезе на 8 април и е техен първи от 2006 година насам. A Tooth for an Eye e е първата поред песен от него и по-долу можете да видите и видеото към нея, което е режисирано от Рокси Фарат и Какан Хермансон. Пълната версия на песента пък можете да чуете в soundcloud.

Продължаваме с ново видео от прекрасният последен албум на Beach HouseBloom. Видеото към последният сингъл от него Wishes е режисирано от Ерик Варехайм от комедийното шоу Tim And Eric Awesome Show и е с участието на актьора Рей Уайз, познат от сериалите Mad Men и Twin Peaks. Към цялата тази комбинация прибавяме малко фойерверки и коне и получаваме едно наистина страхотно заснето видео.

И едно изключително интересно видео от британският продуцент Стюърт Хауърд, който стои зад проекта Lapalux. Във видеото към песента Without You се включва актрисата Наталия Теня (Game Of Thrones, Harry Potter), а режисурата е поверена на Ник Рей Рутър. Вокалите в трака са на Кери Лийтам, като дебютният албум на LapaluxNostalchic  ще се появи на пазара на 26 март през лейбъла Brainfeeder.

И след добре познатите ни имена, едно напълно ново в лицето на младата британска поп надежда Chloe Howl. Тя успя да грабне вниманието ни в края на 2012-та със своята първа песен No Strings, и няколко месеца по-късно вече е готова и със своето първо видео. Rumour е част от първото EP на Клоуи, което носи същото заглавие и при това е достъпно за безплатно сваляне от нейния официален сайт.

И за финал новото видео на Phoenix, чието дългоочакването завръщане ще се случи на 22 април с излизането на техният пети албум Bankrupt!. Първата песен от албума Entertainment вече си има и своето видео режисирано от Патрик Доутърс. Групата вече обяви и част от своите летни планове, които включват участие на някои от най-големите европейски фестивали като Primavera, Rock Werchter, Optimus Alive и други.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *