Best Videos Of The Week #6

Стартираме седмичния обзор на видеоклипове с изгряващата датска звезда . Той е към третия и най-силен до момента трак, който сме чували от нея и се казва Glass. Самата изпълнителка обяснява накратко че идеята зад видеото се крие в текста на песента и се опитва да пресъздаде вълнението което е обзело съзнанието на един млад човек, човек който същевременно иска да прави хиляди неща, но няма идея какви да са точно те.

Продължаваме с новото видео на Local Natives, което е към песента Heavy Feet. Тя е втори сингъл от последният им албум Hummingbird, който излезе в края на януари. Видеото режисирано от Бен Рийд ни среща с група слепи любители на макетните самолетчета, които показват своите умения. Това, съчетано с пеещи сандвичи е комбинацията за един чудесен видеоклип.

Обещаващата английска банда Wolf Alice пусна видео към последният си сингъл Fluffy. В края на миналата година групата бе определена като едно от очакванията на 2013-та от NME и The Guardian и вече бере плодовете от своята работа. Отзивите за първия английски тур на четворката са повече от добри, а ние нямаме търпение да чуем повече от тях в близкото бъдеще.

И докато за повечето хора вчера беше ден, в който се говореше и се показваше любов, Passion Pit пуснаха видео което показва проблемите в живота на една двойка на забързан кадър. Видеото е към песента Carried Away, която е от последният им албум Gossamer.

На финала едно видео от базираната в Бостън американската изпълнителка Marissa Nadler. То е към песента Wedding, която е част от последения и едноименен албум от 2011 година. Участие в клипа. режисиран от Дерик Белшам взима танцьорката Емили Търндръп.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *