Best Videos Of The Week #3

И тази седмица не ни беше никак лесно да направим селекцията с клипове. Но за първото място без никакво съмнение поставяме японският артист Shugo Tokumaru с прекрасното stop motion видео към неговият последен сингъл Katachi. То е част от албума In Focus?, който е на пазара от 14 януари.

Тази седмица се появи и ново видео от британците Foals. То е към My Number, втори сингъл от предстоящият им албум Holy Fire. След като загатнаха за втърдяване на звука си с първият им сингъл от албума Inhaler, сега с My Number, групата се връща в познати води, което със сигурност не е нещо лошо. Holy Fire се появява на пазара на 11 февруари.

Продължаваме с три имена за които тепърва ще се говори много през 2013 година. За начало имаме ново видео от лондонския bedroom rock артист King Krule. То е към Octopus, част от двойния A side сингъл ( Rock Bottom/Octopus ), който излезе миналата година през лейбъла Rinse.

Следва нов клип от Mausi, страхотна поп банда базирана в Нюкясъл, която с новата си песен успява да се доближи до стандартите за перфектната лятна поп песен. Move е едва вторият сингъл на групата, която според доста музикални критици ще се появява на сцената все по-често през 2013 година.

И за финал, ново видео от женското дуо Deap Vally. Определяни като женският вариант на The Black Keys, двете момичета бързо успяха да създадат сериозен хайп около себе си, при това напълно заслужено. Новото им видео е към сингъла Lies, който излиза на 25 февруари.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *