Best Videos Of The Week #24

Отново стартираме новата седмица, припомняйки си някои от най-интересните видеоклипове от предишната. За начало сме избрали изключително забавното видео на френската банда Phoenix към новият им сингъл Trying To Be Cool. Той е част от последният им албум Bankrupt!, който се появи на пазара през април. Режисурата е поверена на испанският колектив CANADA, а самото видео е продуцирано от The Creators Project.

Италианско-британския поп колектив Mausi също изкара ново видео през седмицата. То е към техният втори сингъл Move, който групата преиздава и пуска на световния пазар на 11 август. Видеото е заснето край италианският град Варезе, където Дейзи и Томас от Mausi прекарват голяма част от своето детство. Тракът е изключително подходящ за лятото, а четворката в момента е в студио, където довършват техният дебютен албум, който се очаква да излезе по-късно през годината.

На 11 август ще излезе и новият сингъл на родената в Танзания, но базирана в Северна Англия соул изпълнителка Lulu James. След успеха на дебютният и сингъл Closer, сега тя вече е готова и с видео към Step By Step. За новият и клип, младата изпълнителка със сигурност е възложила доста работа на дизайнерите на екстравагантните костюми които Lulu сменя по време на видеото.

Манчестърската банда MONEY издава своят дебютен албум The Shadow Of Heaven на 26 август през лейбъла Bella Union. Сега те са готови и с видео към вторият сингъл от него Hold Me Forever. То е поверено на популярният ирландски актьор Килиан Мърфи (Batman Begins, Inception) и включва участие на балетисти от Английският национален балет.

И за финал отново обръщаме внимание на шведското електронно дуо The Knife. Те са готови с видео към поредният сингъл от техният тазгодишен албум Shaking The Habitual. Клипът към Raging Lung е и първото официално видео от тяхното ново лайв шоу, което продължава да обикаля света. Кадрите са заснети от арт колектива Sorklubben, по време на участие на The Knife в Стокхолм през май.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *