В очакване на: The Barbarones – People & Bricks

Българските алтернатив рок албуми са рядко явление. Но ето, че едно такова предстои: The Barbarones, с които преди година организирахме концерта на сръбската група Repetitor в София, завършиха дебюта си People & Bricks.

Кликнете на заглавието, за да чуете песните от предстоящия диск и повече информация около него от вокалиста на The Barbarones – Явор Петков.

Планирали сме издаването на албума за есента, вероятно през октомври, разказва Петков. Смятаме да го издадем сами и да го разпространяваме по концерти, и евентуално някои магазини. През октомври или ноември ще направим и концертно представяне на People & Bricks. Това ще е бъде и най-скорошната ни изява.

Няма специална история около заглавието, просто най-добре описва цялостната атмосфера, към която се стремим. Или поне към която сме се стремели в периода, през който направихме песните от албума.

Друга новина около The Barbarones е, че наскоро барабанистът Михаил Делирадев (ex-Lovers of The Bomb) напусна групата. В момента той свири в The Reunions. Просто му се правеха различни неща. Сега с нас е Илиян Велев от Default, сработваме се още с него.

Може да изслушате песните от People & Bricks безплатно в Soundcloud:

Светослав Тодоров (The Fein)Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *