В очакване на: Allo Darlin – Europe

През пролетта на следващата година се очаква да излезе вторият студиен албум на базираната в Лондон twee pop група Allo Darlin. Той ще носи името Europe, записан е на няколко различни етапа през 2011 и се очаква да бъде доста различен от досегашната работа на групата. А причината за това, според вокалистката на групата Елизабет Морис се крие в промените които са настъпили по света през годините след издаването на техният дебютен албум – недоволството на хората и размириците в различни градове по света. Ето и какво още казва тя:

Исках да запишем красиви песни и накрая да се получи един красив албум, не задължително съставен от триминутни поп песни. Предполагам, че песните имат усещането за едно мрачно място, въпреки че в крайният резултат звучат все пак позитивно. Искахме да направим възможно най-добрият албум който можем и мисля, че накрая успяхме да го постигнем.

Междувременно групата пусна и първото видео от бъдещия си албум, което е към песента Tallulah. Клипът е заснет от самата група и нейни прятели по време на концертите им в Америка и Европа през 2010 и 2011 година.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *